Infrarood sauna

Infrarood sauna

Als je een sauna gaat kopen dan kan de keuze zijn gevallen op de infrarood sauna. Als we spreken over een infrarood sauna dan gaat het over infrarood dat een onderdeel is van het lichtspectrum. Hieronder worden golflengtes en frequenties op de huid verstaan die op onze huid komen. Het effect wordt gebruikt in de infrarood sauna.

Verschillende soorten infrarood

Als we naar het infrarood spectrum gaan kijken dan wordt dit in drie soorten verdeeld:
• Korte golf infrarood (IR-A): 0,78 – 1,40 µm
• Middengolf infrarood (IR-B): 1,40 – 3,00 µm
• Lange golf infrarood (IR-C): 3,00 – 1000 µm
Het infrarood zorgt dat je huid lekker warm gaat worden, heb je hier ook zin in? Dan zou de infrarood sauna een goede keuze voor jou kunnen zijn. Neem daarom eens een kijkje op internet waar dat jij de infrarood sauna aan kunt schaffen. Er zijn ook vaak aanbiedingen als het over de infrarood sauna gaat, dus waarom zou je het nieuwste van het nieuwste aanschaffen als het ook goedkoper kan via internet? Maak daarom nu de keuze voor een infrarood sauna en zorg er voor dat jij weet waar je aan toe bent, als de infrarood sauna bij jou is kun je hem meteen gaan gebruiken!, doe dat ook!

Waarom een infrarood sauna?

Je kunt volop gaan genieten als je een infrarood sauna aan gaat schaffen. Het kan er voor zorgen dat jij lekker warm kunt worden in de winterdag en dat is natuurlijk voor je huid fijn maar het is ook goed. Je kunt wel naar de sportschool gaan en daar onder de infrarood sauna gaan, maar als je het thuis ook wilt doen dan kun je maar beter een infrarood sauna aanschaffen dan ben je na verloop van tijd ook veel goedkoper uit. Het hele gezin kan nu mee genieten van de infrarood sauna.